Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ecclestone szerint Donington nem kapott haladékot

2009.10.13

A tervek szerint a 2010-es Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone helyett már Doningtonban rendeznék, ám az alapos átépítésre szoruló pálya üzemeltetői folyamatosan pénzügyi nehézségekkel küzdöttek, és a mai napig nem tudták igazolni azt, hogy van pénzügyi fedezetük a futam megrendezésére.

Hétfőn Gillett azonban fellélegezve azt nyilatkozta, hogy van újabb két hetük arra, hogy rendezzék a papírokat. Bernie Ecclestone, a Forma-1 jogtulajdonosa viszont másként látja a helyzetet: "Nem toltuk ki a határidőt. Informáltuk Gillett-et arról, hogy szerződést szegett, és 14 napja van arra, hogy ezt helyrehozza. De nem kapott új határidőt, az nem változott."

Ez tehát azt jelenti, hogy Donington kifutott az időből, de amennyiben két héten belül rendezik soraikat, nem veszítik el a futamrendezés jogát. Ha úgy vesszük, mégiscsak nyertek két hetet, csak ezt a két fél másként fogalmazza meg. Azonban ha a két hét elteltével sem változik a helyzet, és Gillett csapata csak üres szavakkal dobálózik, akkor ahogy a Telegraph-nak nyilatkozó Ecclestone fogalmazott: "Vége a játéknak."

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.