Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Massa mától Maranellóban folytatja rehabilitációját

2009.10.05

"Végre újra itthon vagyok"- nyilatkozta a Ferrari hivatalos honlapján Felipe Massa, aki az elmúlt hetekben már gőzerővel készült a visszatérésre.

"Ez a második családom és már alig vártam, hogy újra láthassam azokat az embereket, akikkel évek óta együtt dolgozom, és akik kitartottak mellettem a nehéz időken is. Most már tényleg kijelenthetem, újra munkába álltam. Sok a tennivalóm, de boldog vagyok"- terelte szentimentális területre nyilatkozatát a brazil.

A pilótát Stefano Domenicali, a Forma-1-es istálló csapatfőnöke üdvözölte a központban: "Nagyszerű, hogy Felipe ismét velünk van, és hogy újra megölelhetem. Együtt hívtuk fel elnökünket, Luca di Montezemolót, aki örömmel üdvözölte Felipét."

"Ma technikai megbeszélések és fizikai gyakorlatok szerepeltek a programban. Kemény időszak vár Felipére, de tudja, hogy nem sietünk"- tette hozzá Domenicali.

Massa a következő napokban a szimulátorral fog dolgozni, emellett technikai értekezletei lesznek a mérnökökkel, és természetesen a fizikális edzések sem maradhatnak el - derül ki a közleményből. A pilótát személyi edzője is elkísérte Olaszországba.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Massa majd az F2007-es versenyautót próbálhatja ki elsőként, ám a csapat még továbbra sem döntött ennek időpontjáról.

Massa a Ferrari 458 Italia mellett is pózolt
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.